Ohnivě červená cukrová pasta má krásnou jasně červenou barvu a lahodnou vanilkovou příchuť. Ideální pro zakrytí dortu a vyřezávání tvarů. Před použitím dobře promíchejte a rozválejte na tenké vrstvě moučkového cukru. Můžete také použít cukrovou pastu pro modelování nebo vytvořit různé tvary a vzory. Vhodné také k barvení potravinářským barvivem. Nechte fondán po vybarvení (zakrytý) hodinu odpočinout pro dosažení nejlepších výsledků. Před dalším zpracováním znovu prohněteme cukrovou pastu. Chcete-li pokrýt kulatý dort o průměru 20 cm, budete potřebovat přibližně 500 g fondánu.
FunCakes cukrová pasta s lahodnou vanilkovou příchutí, velmi pružná, hladká a snadno použitelná díky své jemné struktuře. Fondán je měkký, poddajný a po zpracování zcela ztvrdne.
Díky saténové povrchové úpravě je cukrová pasta FunCakes ideální pro zakrytí dortu. Chcete z fondánu vyřezávat tvary, pak určitě dostanete úhledné, čisté a ostré výřezy.
Cukrová pasta je také vhodná pro vytváření dekorací, můžete snadno modelovat nebo vytvářet různé tvary a vzory.
Obsah: 250 gramů.
Skladování: uchovávejte v suchu, temnu při teplotě 15 °C – 20 °C.
Příprava: Pro nejlepší výsledek se doporučuje následující postup: Nechte cukrovou pastu ohřát na pokojovou teplotu. Cukrovou pastu pevně hněteme, dokud není hladká a pružná. Pracovní plochu poprašte trochou moučkového cukru a fondán válečkem vyválejte do rovného tvaru (tloušťka 2-3 mm). Otočte cukrovou pastu o čtvrtinu, aby nedošlo k lepení. Jsou na okrajích stále viditelné malé praskliny, když je fondán vyvalen? Znovu pevně hněteme, dokud nejsou okraje při vyvalování hladké. Pak je cukrová pasta připravena k použití.
Složení: cukr (79%), rostlinný tuk (palmojádrový, palmový), glukózový sirup, voda, zvlhčující látka: E422, emulgátor: E471, zahušťovadlo: E415, E466, přírodní aroma, konzervant: E200, kyselina: E330, barvivo: E129.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář