Detailní popis produktu
Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let. Oslnivý zázrak matky přírody, který přináší naprosto nový chuťový zážitek a unikátní barvu. Zrozen z rubínového kakaového bobu, bez přidaných barviv, bez přidaných ovocných příchutí.Čokoláda Ruby Callebaut má jemnou růžovou barvu a jemně nakyslou, ovocnou chuť.
Nechte se pohltit jedinečnou barvou, intenzivní ovocnou chutí a nakyslými tóny. Unikátní barva a chuť ruby podněcuje jedinečná chuťová spojení a přináší novou dimenzi ve světě cukrářství a pekařství. Díky své konzistenci je ruby RB1 vhodná pro široké využití od formovaných a máčených pralinek po ganáže, mousse a další. Ruby podnítí vaši kreativitu.
Složení: min. 47,3% kakaa, cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, sušené odtučněné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor (SOJOVÝ lecitin), kyselina citrónová, přírodní vanilkové aroma
Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 32°C. Skladovat při teplotě do 20°C .