Bílá poleva v peckách se snadno rozpouští. Výhodou je, že si můžete sami určit množství, které rozpustíte. Pecky vložte do nádoby, kterou můžete ponořit do hrnce s horkou vodou. Během rozpouštění polevu promíchávejte. Dejte pozor, aby se voda nezačala vařit, polevu by to mohlo znehodnotit. Také dbejte na to, aby se do polevy nedostala voda. Polevu můžete ředit přidáním 100% tuku.
Bílá poleva Master Martini obsahuje velice málo transmasných kyselin, pod 0,4%.
Pozor, poleva se rozpouští při max. teplotě 50°C. Temperuje se na 25-30°C - při této teplotě s polevou pracujeme. Vyšší teplota při rozpouštění poškozuje strukturu polevy - hrudkuje apod.
Složení: cukr, plně ztužené rostlinné tuky palmojádrové, sušené odstředěné mléko (8%), laktóza, emulgátor sojový lecitin, , vanilinové aroma.
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) Mléko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář