Pracovní postup:
Požadované množství směsi přelijte do hrnce.
Zahřejte na teplotu 60-80°C a mícháme do úplného rozpuštění.
Směs dávkujeme do dezertních kelímků.
Chladíme 1-2 hodiny v chladničce, aby dezert získal správnou konzistenci.
Master Martini Dezert Panna Cotta je perfektním řešením pro ty, kteří chtějí rychle a jednoduše připravit tradiční italský dezert s vynikající chutí. Vyzkoušejte tento produkt a dopřejte si doma luxusní dezert jako z italské restaurace. Objednávejte nyní na našem eshopu!
Složení
Rehydratované sušené MLÉKO, palmový olej, cukr, želatina, modifikovaný škrob, aroma, stabilizátor E407, emulgátor E472b.
Skladování: v suchu, při teplotě 2 - 20°C. Po otevření skladovat v chladničce a spotřebovat do 4 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář